Viral

20-vjeçarja nga Shqipëria ‘shtrinë’ prostitucionin në Pejë, bën seks me 69-vjeçarin në këmbim të parave dhe…

Një fenomen mjaft shqetësues dhe që përbën sfidë për institucionet në Kosovë është prostitucioni. Autoritetet e vendit në vazhdimësi raportojnë për gra dhe burra që dyshohen për marrje me prostitucion, ku janë të shumta rastet kur të dyshuarit janë me prejardhje nga Shqipëria.

Më shqetësues është fakti që shumë prej tyre janë të rinj në moshë, të cilët shfrytëzojnë “tregun” në Kosovë për të ushtruar këtë veprimtari.

Për një rast të tillë ka nisur së fundmi hetimet Policia rajonale në Pejë, pas shoqërimit në stacion policor të dy personave, nën dyshimet se janë marrë me prostitucion.

Gazeta sinjali mëson se rasti ka ndodhur dje, në rrugën “Shtjefën Gjeçovi”, në Pejë, kur një 20-vjeçare nga Shqipëria A.J., dhe një 69-vjeçari I.V., u kapën nga Policia.

Njësia për Hetimin e Trafikimit me Qenie Njerëzore, ka intervistuar dy të dyshuarit, ku pas dhënies së deklaratave u zbulua se të njëjtit kanë kryer marrëdhënie seksuale në këmbim të të hollave, mallrave e shërbimeve të ndryshme.

Gjatë procedimit të rastit në konsultim me Departamentin për Kundërvajtje në Gjykatën Themelore në Pejë, është gjetur se e dyshuara e përshirë në këtë rast ka masë mbrojtëse aktive, në bazë të së cilës i ndalohet hyrja në Kosovë për periudhën 1-vjeçare.

Pas përfundimit të procedurave, është njoftuar Njësia për Migrim dhe të Huaj me ç’rast e dyshuara është larguar me forcë nga Kosova për t’u dërguar në Republikën e Shqipërisë, ku do të hetohet.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago