Categories: Viral

41-vjeçari i virgjër kërkon dashurinë e jetës: E dua që edhe ajo të mos të ketë pasur të dashur kurrë!

Një burrë 41-vjeçar, ende i virgjër, ka krijuar vetë një faqe interneti për të gjetur vajzën e ëndrrave. Ai kërkon që edhe vajza që ai do të gjejë të jetë gjithashtu e virgjër.

Daniel Piechnick i ka kushtuar ‘jetën’ karrierës së tij dhe thotë se nuk ka pasur kohë mjaftueshëm për t’u fokusuar tek njohjet, prandaj dhe nuk ka eksperienca.

Shumica e komenteve në faqen e tij janë pozitive

Në një video në faqen e tij të internetit, Danieli thotë se ka një “jetë të mrekullueshme, por thjesht dëshiron të gjejë dikë me të cilin të kalojë jetën deri në fund.

“Unë e kuptoj që njerëzit kanë pasur eksperienca të ndryshme dhe kanë qenë në rrethana të ndryshme, disa shumë të mira dhe disa shumë të këqija.

Unë nuk jam në gjendje të gjykoj dikë tjetër, thjesht po kërkoj dikë si unë, gjë që është e vështirë të gjendet këto ditë. Është vërtet e vështirë të gjesh dikë tjetër që nuk ka pasur një partner apo që s’ka qenë e lidhur më parë”, thotë ai.

Faqja e internetit e Danielit ka një listë lavanderi informacioni rreth tij. Ndërsa shumica e njerëzve e mbështesin kërkimin e Danielit për dashuri, disa të tjerë nuk janë aq të bindur.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago