Categories: Viral

A e keni takuar Saimir Tahirin në b urg? Përgjigja e Kryeministrit ‘shta ng’ Fefziun…

Nuk kam asnjë ar sye të takojë një të bu rgosur”. Kjo ishte pë rgjigja që kryeministri Edi Rama dha kur u pyet nëse është takuar në bu rg me ish-ministrin Saimir Tahiri.
Në emisionin “Op inion” Rama u shpreh se kjo nuk është një pyetje serioze, por me gjithatë ai la të ku ptohet se nuk e ka takuar.

Pyetje: E keni takuar Tahirin në bu rg?
Rama: Mendoj që këto janë çështje se rioze dhe nuk janë pyetje që i bëhen një kr yeministri nga st udioja, por meg jithatë…
Pyetje: Gjest njer ëzor mund të ishte
Rama: Nuk kam a rsye pse të vi zitojë asnjë të bu rgosur, sepse kjo është një çë shtje kot.

Published April 7, 2022

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago