Categories: Viral

A është e dëmshme kërcitja e gishtave ? Kuptojeni njëherë e mirë, e shpjegojnë mjekët…

Për shumë njer ëz një nga gjërat e para që bëjnë sapo zgjo.hen nga gjumi është kërcitja e kockave dhe tërheqja e trupit.

Pjesa më e predi spozuar për tu kërcitur është pjesa e kurri.zit apo duart e gishtat.

Megjithë se mund tju dhurojë kënaqësi dhe çlodhje të mome.ntit e keni pyetur ndonjëherë veten nëse ky zakon është i rekomandueshëm.

A është e nevo jshme të dhënat tregojnë se 45% e njerë.zve i kërcasin të paktën një herë në ditë kyçët dhe nyjat e tyre.

Por zhurma e lehtë e kës aj kërcitje bashkë me ndjesinë e çlirimit mund të shkak.tojë një sërë problemesh në trup.

Duke nisur nga artriti e deri tek dë mtime të tjera të kockave a janë të vër.teta të gjithë çfarë thuhen për shëndetin e kockave?

Pra a është e dë mshme? Përgjigja e shkurtër do të ish.te jo por mjekët sugjerojnë të bëni kujdes.

Nëse ju vjen spontan isht të kërcitni një pjesë të trupit në ras.te të veçanta nuk shkakton asnjë problem.

Stu dime të shumta kanë treguar se në rastet kur kjo ndodh spo.ntanisht është një çlirim që trupit i duhet dhe nuk shkakton efekte anësore.

Rrez iku fillon kur e teproni me këtë ve.prim në çdo pjesë të trupit.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago