Categories: Viral

A synon Kurti ende bashkimin me Shqiperine / Albin Kurti habit me pergjigje per mediumin grek…

Për kau zën e tij për bashkim kombëtar tash që është push.tet Kryeministri Kurti i ka thënë një mediumi grek se dëshiron lidhje të ngu.shta me Shqipërinë por jo në dëm të pakicave. Dhe se nuk është Krye ministër ve.tëm i shqiptarëve.

Krye ministri i Kosovës Albin Kurti në inter.vistën dhënë gazetës greke Kathimerini tha se Asocioacioni i Komunave Serbe shkel frymën dhe tekst.in e Kushtetutës dhe se kjo është diçka që ai dhe opozita e kundër shtojnë.

Ai tha se këtë e kundër shtoi si opozi.të dhe se gjatë seancave parlamentare hodhi gaz lot sjellës jo se ishte radikal por se disa gjëra i impon.onte marrëveshja e Brukselit.

Kosova do të bëh ej një Bosnjë e re një shtet jofunksional pasi Gjyk.ata Kushtetuese na shpalli të pa fajshëm ajo konstatoi se i Asociacioni i komunave me shumicë serbe shkel fry.mën dhe tekstin e kushtetutës.

Nuk ka incidente mes shqip tarëve dhe serbëve në Kosovë në Serbi është çësh.tje tjetër tha Kurti.

I pyetur nëse syn imi i tij është bashkimi me Shqipë.rinë Kurti tha se dëshiron lidhje të ngushta me Shqipërinë por jo në dëm të paki cave.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago