Categories: Viral

Abazoviq: Rruga mes Deçanit dhe Plavës shumë strategjike, do të bisedoj me Kurtin edhe për tunelin Rozhajë-Pejë

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, ka thënë se do të vazhdojë ndërtimi i rrugës Plavë-Deçan, teksa ka shtuar se ishte pala malazeze që nuk e kreu pjesën e saj. Ai shtoi se e sheh edhe më të rëndësishme hapjen e tunelit Rozhajë-Pejë për të cilën tha se do të bisedojë me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti.

“Projekti mes Palcës dhe Decait e shoh shumë strategjike. E shoh shumë strategjike. Një pjesë ishte punuar, pjesa e Malit të zi jo. Nuk është autostradë dhe nuk është shumë rrugë madhështore. Por do ta kontribuojë shumë edhe për turizëm. Do të jetë dritare edhe për tregti. Jo vetëm për njerëz shkojnë në Liqen për një ditë. Do të ketë perspektivë. Mendoj se do të na japë një komunikim shumë të mirë. Një projekt i thjeshtë”, tha ai në Klan Kosova.

“Mendoj se është me rëndësi të bëhet tuneli mes Rozhajës dhe Pejës. Është shumë me rëndësi dhe projekt i vjetër. Do të komunikoj me kryeministrin Kurti. Jam i sigurt që institucionet europiane do të kontribuonin në këtë projekt. Ndoshta jo të gjithën por në përqindje. Njerëzit nuk do të kishin nevojë të shkonin në një rrugë shumë të komplikuar, por të kalonin tunelin”, përfundoi ai.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago