Categories: Viral

“Ai është një shembull”, Zelensky tregon emrin e liderit europian që po e ndihmon më shumë në luftën kundër Rusisë

Në një intervistë me revistën Economist, ai tha se “Britania është padyshim në anën tonë” dhe “nuk po kryen një akt balancues”.

I pyetur nëse Johnson është më i etur për të dërguar ar më sesa presidenti i Francës Emmanuel Macron, Zelenskyy u përgjigj: “Po. Për të qenë i sinqertë, Johnson është një udhëheqës që po ndihmon më shumë.” “Udhëheqësit e vendeve reagojnë sipas mënyrës se si veprojnë zgjedhësit e tyre. Në këtë rast, Johnson është një shembull.”

Zelenskyy dhe Johnson kanë qenë në kontakt të rregullt përmes telefonit gjatë pushtimit. Presidenti ukrainas i vendosi vendet e huaja në kategori, duke filluar nga ata që duan që konflikti të përfundojë shpejt me çdo mjet, në mënyrë që të mund të mbajnë akses në tregjet ruse deri tek ata që mbështesin popullin ukrainas që “duan që lu fta të përfundojë shpejt me çdo kusht”.

“Britania është padyshim në anën tonë. Ajo nuk po kryen një akt balancues. Britania nuk sheh asnjë alternativë për daljen nga situata,” tha ai. “Britania dëshiron që Ukraina të fitojë dhe Rusia të humbasë, por unë nuk jam gati të them nëse Britania dëshiron që lu fta të zvarritet apo jo”.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago