Categories: Viral

”Ai nuk ka ndërmend të ndalet”/ Dalin planet e errëta të Putin, ja çfarë ka ndërmend të bëjë në datën 9 maj

Rusia ka rishikuar strategjinë e saj të lu ftës në Ukrainë për t’u fokusuar në përpjekjen për të marrë kontrollin e Donbasit dhe rajoneve të tjera në Ukrainën lindore me një datë të synuar në fillim të majit, sipas disa zyrtarëve amerikanë të njohur me vlerësimet e fundit të inteligjencës amerikane.

Më shumë se një muaj pas luf tës, forcat tokësore ruse nuk kanë qenë në gjendje të mbajnë kontrollin e zonave ku kanë lu ftuar. Presidenti rus Vladimir Putin është nën presion për të demonstruar se mund të tregojë një fitore dhe Ukraina lindore është vendi ku ai ka më shumë gjasa të jetë në gjendje ta bëjë këtë shpejt, thonë zyrtarët.

Përgjimet e inteligjencës amerikane sugjerojnë se Putini është fokusuar në 9 maj, “Ditën e Fitores” së Rusisë, sipas një prej zyrtarëve, raporton CNN.

9 maji është një festë e shquar në kalendarin rus, një ditë kur vendi shënon dorëzimin na zist në Luf tën e Dytë Botërore me një paradë të madhe trupash dhe a rmatimi nëpër Sheshin e Kuq përballë Kremlinit. Zyrtarët thonë se Putin dëshiron të jetë në gjendje të festojë një fitore të një lloji në lu ftën e tij atë ditë.

Por zyrtarë të tjerë vërejnë se edhe nëse ka një festë ruse, një fitore e vërtetë mund të jetë më larg.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago