Categories: Viral

”Ajo që kanë ndërmend është rrèzik serioz”/ Të tjera plane të ushtrisë ruse zbulohen

Ministria e Mbrojtjes në Ukrainë është shprehur se shpë rthimet e regjistruara ditën e sotme në portin e Odesas, në Detin e Zi, përbëjnë një rre zik serioz për aktivitetin detar.

Teksa ka bërë përditësimet e fundit, Ministria e Mbrojtjes ukrainase shkruan se edhe pse shkaku i shpë rthimeve mbetet i paqartë, prania e tyre është për shkak të aktivitetit detar rus në zonë dhe tregon se si pu shtimi rus i Ukrainës po prek interesat neutrale dhe civile.

Forcat detare ruse po mbajnë bllokadën e tyre të bregdetit ukrainas në Detin e Zi dhe Detin Azov duke penguar Ukrainën të furnizohet nga deti, tha Ministria e Mbrojtjes.

“Rusia ende ruan aftësinë për të tentuar një ulje amfibe por një ope racion i tillë ka të ngjarë të jetë gjithnjë e më i rre zikshëm për shkak të kohës që forcat ukrainase u është dashur që të përgatiten”, shtoi ai.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago