Categories: Viral

Albin Kurti ia ben 8 me 2 Vucicit / ”Vucicit po i pengon perparimi i madh i Kosoves por Kosova po zhvillohet ne…”

Kryeministri Albin Kurti, ka kri.tikuar presidentin serb, Aleksandar Vuçiq, pas reagimeve të ash.pra të këtij të fundit, lidhur me apli.kimin e Kosovës për anëtarësim në Kë.shillin e Europës.

Kurti thotë se serbit po i pengon zhvi.llimi i Kosovës.

“Presidenti i Serbisë është duke shtuar agre.sivitetin ndaj Kosovës dhe unë besoj se kjo ka të bëjë në një.rën anë me suk.sesin e shtetit të Kosovës. Ne po përparojmë në të gjitha fushat dhe kjo i pe.ngon atij.

Ndërkaq në anën tjetër ka të bëjë edhe e si.tuatën në Ukrainë pas invazionit rus ku Beogradi nuk po arrin që të shkë.putet nga Kremlini për.kundrazi është edhe më tej duke mbajtur anë e agresionit ush.tarak duke mos e dënuar atë dhe duke mos vendosur san.ksione”, tha Kurti për RTK’në.

“Unë jam optimist për Kosovën, për Re.publikën tonë, për ekonominë tonë por në anën tjetër be.soj që Bashkimi Europian,

SHBA’të të gjithë zyrtarët dhe dip.lomatët janë duke e kuptuar se kush është pro.blemi për paqen e qëndrueshme, për sta.bilitetin afatgjatë, për si.gurinë rajonale dhe për prospertitetin e të gjithëve”, theksoi ai.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago