Categories: Viral

Ambasadori Amerikan tregon një sekret që po lë namin në gjithë botën për konfIiktin Greqi-Turqi / Kur ishte duke filluar ky konfIikt…

Greqia dhe Turqia ishin në pr ag të një kon.flikti të ar matosur në verën e vitit 2020 situata ishte tepër sërioze dhe vendet mund të shko.nin në një përballje ushtarake për një moment.

Duke fol ur për Kathimerini ambasadori ameri.kan në Athinë Jeffrey Payat tha se gjendja ishte shumë më e rëndë krahas uar me atë që qytetarët panë në TV, raporton abcnews.al.

Payat i cili po mbaron tash.më mandatin e tij në Athinë tha se SHBAtë bën përpjekje të mëdha për të ndih muar në mbajtjen e situatës nën kontroll e cila mund të shpër.thente nga momenti në moment.

Ju dëgjuat nga Sekre tari i Shtetit i SHBAsë Mike Pompeo se ne men.duam se kjo ishte një krizë shumë serioze dhe ne ishim shumë aktivë për të ndih muar për të mbajtur gjë.rat jashtë kontrollit tha ai.

Peizazhi strate gjik rreth Egjeut Detit të Zi Azisë së Vogël ka ndry.shuar në mënyrë dramatike që nga 24 shkurti, dhe mendoj se zhvillimet në Ukrainë e bëjnë më të rëndë sishme për SHBA-të që të bëjnë gjithçka që munden për të siguruar që Turqia do të sillet si një aleat i mi.rë i NATOs por edhe ndaj të gjithë fqinjëve të saj.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago