Categories: Viral

Ambasadori Palestines : Sen ska bo Millosheviqi ne Kosove ai vend eshte i serbeve?

Ambasadori i Pa.lest.inës në Serbi, Mohammed Nabhan ka bërë thirrje tek vendet arabe që t’i tërh eqin njohjet ndaj Republikës së Kosovës, shkruan Sputnik, transmeton Gazeta Sinjali. /

Kosovës në atë qyt et është një akt arm.iqës.or për ne. Unë u bëj thirrje vendeve arabe të ris hikojnë njohjen e Kosovës dhe të bëjnë pr.esion mbi ta që të mos h apin një am basadë në Je.ruza.lem” /

“Kushdo që përpiqet të hapë një ambasadë në Jer.uzal.em po na dë mton dhe përpjekjet tona për të arritur një zgjidhje të drejtë dhe gjithëpë rfshirëse me Izraelin”, tha ai.

Nabhan tha se nuk e njohin Kosovën sepse i përmb ahemi ligjit ndërkombëtar

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago