Viral

Ambasadori rus paralajmëron: Është i mundshëm konflikti i drejtpërdrejtë mes SHBA-së dhe Rusisë

Ambasadori i Rusisë në SHBA, Anatoli Antonov, paralajmëroi se ndihma në armatim që vendet perëndimore i ofrojnë Ukrainës vetëm sa e përkeqëson konfliktin.

Ai gjithashtu theksoi se kjo mund të çojë në një konflikt të drejtpërdrejtë midis Shteteve të Bashkuara dhe Rusisë.

Antonov vlerësoi për gazetën amerikane, Newsweek se vendet perëndimore janë të përfshira drejtpërdrejt në ngjarjet në Ukrainë, sepse vazhdojnë të furnizojnë Kievin me armatim dhe në këtë mënyrë e nxisin atë për konflikte të mëtejshme.

Ambasadori rus theksoi se veprime të tilla janë të rrezikshme dhe provokuese sepse, siç tha ai, janë të drejtuara kundër Rusisë.

Ai theksoi se kjo mund të çojë në një konfrontim të drejtpërdrejtë ushtarak midis Shteteve të Bashkuara dhe Federatës Ruse.

Antonov përsëriti qëndrimin e Moskës se të gjitha autokolonat në territorin e Ukrainës me armë dhe pajisje ushtarake të ardhura nga Perëndimi janë një objektiv legjitim ushtarak për Forcat e Armatosura të Federatës Ruse.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago