Categories: Viral

Analisti rus lë gojëhapur publikun: Rusia duhet të zbrapset, Ukraina së shpejti mund të ketë “një milion ushtarë të armatosur”

Një analist rus, gjatë paraqitjes në një televizion shtetëror, shpalosi një pamje çuditërisht të sinqertë të Iuftës në Ukrainë dhe befasoi publikun rus me përgjigjen e tij.
Bëhet fjalë për analistin Mikhail Khodarjonok, i cili deklaroi se raportet ruse për ushtarët ukrainas të demoralizuar nuk dëshmojnë për gjendjen reale, sepse siç tha ai, këto janë vetëm raste individuale. Ai është i mendimit se situata është ndryshe dhe se ukrainasit janë shumë të motivuar dhe të gatshëm të VDESlN për vendin e tyre.

Ai tha gjithashtu se e kundërshton kërcënimet për suIme me raketa kundër Finlandës, pas vendimit të fqinjit të Rusisë për t’u anëtarësuar në NATO, sepse, tha ai, mangësia kryesore e Rusisë ishte “izolimi i plotë gjeopolitik”.

“Sado e vështirë është për ne që ta pranojmë këtë, tani pothuajse e gjithë bota është kundër nesh”, tha ai, duke shtuar se Rusia duhet të dalë nga situata aktuale.

Ai më pas përmendi faktin se ndihma ushtarake dhe humanitare nga Perëndimi do të miratohet së shpejti, duke iu referuar Kongresit Amerikan, duke shtuar se Rusia duhet të përgatitet për faktin që Ukraina së shpejti mund të ketë “një milion ushtarë të armatosur”.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago