Categories: Viral

Aqif Rakipi non grata, Sali Berisha bën deklaratën e fortë: Më del një seri darkash dhe drekash të Bashës me të

Ish-kryeministri Berisha është pyetur lidhur me një opinion të tij për shpalljen non grata të ish-deputeti socialist Aqif Rakipi.

Berisha tha se e ka shmangur këtë çështje, pasi i rezultonte që Lulzim Basha ishte përpjekur për ta angazhuar në koalicion me PD.

“Kam qenë dhe mbetem për çdo lloj sanksioni që bazohet në fakte, dokumenta dhe prova. Këtu nuk kam asnjë hezitim ndaj cilitdo. Rasti konkret. Nuk jam futur shumë në hollësi , se po të futesha më dilte një seri drekash dhe darkash të Lulzim Bashës me Qifen, apo përpjekjet e tij për ta angazhuar në koalicion me PD. Unë e kam takuar një herë në jetën time dhe në absolute dënoj çdo akt blerje apo shitje vote.

Por meqenëse insistuat në këtë. Përse e kam mbajtur përgjigjen time, që mbështes çdo vendim ta bazuar në fakte dhe sigurisht nuk mbështes asnjë vendim që nuk ka fakte, argumenta dhe prova. Elaborimi I mëtejshëm është që dënoj çdo akt shitje dhe blerje vote. Nuk jam ndalur tek personi se po të flisja më dilte seriali I drekave të Bashës me të”, tha Berisha.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

9 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

9 months ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

9 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

9 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

9 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

9 months ago