Categories: Viral

Armend Muja: Kurti është kryeministër i popullit, më i pëlqyer nga qytetarët e vendit

Deputeti nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Armend Muja, nuk është përmbajtur që t’i thur elozh liderit dhe kryeministrit Albin Kurti, duke thënë ‘Albin Kurti, kryeministër i popullit, nga populli, për popullin’.
Ai e përmendi se në 10 vitet e fundit Kurti ka qenë kryeministri më i pëlqyer nga qytetarët e vendit.

“Albin Kurti, Kryeministër i popullit, nga populli, për popullin – Kurti ka regjistruar shkallën më të lartë të knaqshmërisë me punën e Kryeministrit në matjet e opinionit publik që nga viti 2012”, shkroi ai.

Ndër të tjera Muja tha këto të dhëna janë publikuar më herët por që nuk janë publikuar deri më tani, dhe i erdhi radha pikërisht atij që të i bëjë publike këto matje.

“Këto të dhëna të publikimit të tremujorit të fundit të çdo viti 2012-2021 të Pulsit Publik të UNDP/USAID janë bërë publike javë më parë por nuk kanë gjetur mbulueshmëri mediatike”, shkroi ai.

Postimi plotë:

Albin Kurti, Kryeministër i popullit, nga populli, për popullin – Kurti ka regjistruar shkallën më të lartë të knaqshmërisë me punën e Kryeministrit në matjet e opinionit publik që nga viti 2012. Këto të dhëna të publikimit të tremujorit të fundit të çdo viti 2012-2021 të Pulsit Publik të UNDP/USAID janë bërë publike javë më parë por nuk kanē gjetur mbulueshmëri mediatike. Të dhënat tregojnë që korrupsioni nuk është më shqetësim kryesor për Kosovën.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago