Categories: Uncategorized

Avioni bèrthamor i Biden ndodhet në Europë/ Merren masa shumë të forta kundër Putin

Daily Mail shkruan se forcat ajrore amerikane kanë dërguar në Evropë avionin e saj ‘Apokalipsi’ si pjesë e një skuadre avionësh që mbështet presidentin Joe Biden në misionin katërditor në kontinentin e vjetër.

Avioni E4-B Nightwatch është i projektuar për t’u kthyer në qendër komande dhe kontrolli në rast lufte bërthamore. SHBA e mban të paktën një nga katër avionët e kësaj flote në gatishmëri për nisje imediate në rast konflikti bërthamor.

Më herët gjatë kësaj jave, një zyrtar i lartë i Kremlinit tha se Moska rezervon të drejtën të përdorë ar mët bërtha more në rast se ka një kërc ënim ekzistencial kundër vendit.

Deklarata bëri shumë bujë dhe solli reagimin e Pentagonit, që e cilësoi si të rr ezikshme.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago