Categories: Viral

Be.fason Yuri Kim, Berisha dhe Meta do arr.estohen në të njëjten ditë

Andej nga “va rr e t” ku pr e h e t Saliu me të tijtë ka zhu rmë; pas pe rdes së ze zë të Ri lindjes së Ramës ka pa be si; nëpër “shk a ll ë t” e pr esidencës së Ilir Metës, “ka lbësira” e an d e j nga ru le t a e Fatos Nanos mu ngesë “en e r gj i e”.

Dikush ka pr erë “te lat” e krimit dhe ka nd e z u r dritë të fo rtë shpr e se.

Shkruan Sokol Pepushaj

Afrimi i ditës së pr angave për “Pe shqit” e mëdhenj, ka ngr i tu r të “vd e ku r i t” nga “va rri”.

Sali Berisha, Edi Paloka e Edi Rama, Ylli Manjani, Flamur Noka, Baton Haxhitë, Lorenc Vangjelët, Andi Bushatët e Alfred Pezët me pagesa shu m ëf i sh të Pr esidentit Amerikan në mediet me su bstancë kr i mi n;

Monikat, Ilir Metët, Erion Veliajt, Arben Ristanët e “staneve” të pasanikëve, tashmë të urryer, ngjajnë me shpirtrat e këqinj që sillen rr e th gjë së së vj e dh u r për të tr e m bur am basadoren am erikane Yuri Kim që “kapi për fy ti” të pa rin e tyre, Sali Berishën, duke mos e njo h u r fa re për të “gja llë”.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago