Categories: Viral

BE habit gjithe boten / Ja kur do ti pergjigjen BE-ja kerkeses per anetaresim Ukraines…

Komisi oni Evropian do ti për.gjigjet kërkesës së anëtarësimit të Ukrainës në BE muajin e ardh shëm lajmin e konfirmoi shefja e BE Von der lejen dhe vjen pas vizitës në od esa të Presidenti të Këshillit Europian charles michel

për ta kremtuar atje Ditën e Eur.opës vizita e tij u pa si demo nstrim i mëtejshëm i solidaritetit të pathyeshëm të Bashkimit Europian me popu.llin ukrainas në betejën e tij kundër pushtimit rus Michel u takua me krye ministrin ukrainas Denys Shmyhal

dhe pati edhe nje lidhje video me presi.denti Volodymyr Zelensky por bo mbardimet ruse në Odessa ndërprenë takimin e tyre dhe Michel është dety.ruar të strehohet në një vend të sigurt.

Ndër kohë në postimin në twiiter më vonë she.fja e BEsë ursula von der lejen tha se kishte folur me presi dentin ukrainas Volodymyr Zelensky duke thënë se Komisi.oni i BEsë do të synojë të japë opinionin e tij në qershor Zelenski teksa konfir moi dorëzimin e dokumentacionit tha se shpres.ojnë në rezultate pozitive.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago