Categories: Viral

Bëhet deklarata e fundit kundër Putin: Do t’i lëmë të vdèsin urie

Boris Johnson ka thënë se “su lmet e Rusisë kundër civilëve të pafajshëm në Irpin dhe Bucha” janë “edhe më shumë dë shmi se Putini dhe ushtria e tij po kryejnë k rime lu fte në Ukrainë”.

Gjatë fjalës së tij, Johnson është zotuar se do të “vde së urie” atë që ai e quajti “makina e l uftës” e Vladimir Putin.

“Asnjë mohim apo dezinformim nga Kremlini nuk mund të fshehë atë që ne të gjithë e dimë se është e vërteta, Putini është i dëshpëruar, pu shtimi i tij po dështon dhe vendosmëria e Ukrainës nuk ka qenë ku rrë më e fortë.

Unë do të bëj gjithçka që kam në dorë që makineria luft arake e Putinit të vd esë urie. Ne po shtojmë sanksionet dhe mbështetjen tonë ush tarake, si dhe po forcojmë paketën tonë të mbështetjes humanitare për të ndihmuar ata që kanë nevojë në terren”, tha Johnson.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago