Categories: Viral

Behet testimi se cili eshte vendi me patriot ne Evrope , nuk do ju besohet por ja kush prin ne Ballkan

Instituti për hulu.mtime ‘Gallup International’, ka bërë një hulumtim rreth patriotizmit dhe gati.shmërisë së qytetarëve për të rre.zikuar jetët për vendin e tyre.

Në këtë hu.lumtim, mbi 50% e të anketuarëve në Finlandë, Suedi, Kosovë, Bosnje, Rusi, Turqi dhe Greqi janë shpre.hur pozitivisht.

Popujt më pa.triotë në Evropë, kanë dalur të jenë fin.landezët (79%) dhe turqit (73%), ndërsa në Ballkanin Perendimor prijnë ko.sovarët me 59%.

Në anën tjetër, shkalla e patrioti.zmit në Evropën Perendimore vlerësohet të jetë krye.sisht e ulët me përjashtim në Zvicërr dhe Irlandë.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago