Viral

Besnik Tahiri: Dick Marty “ia ka qit faqen e zezë këtij vendi

Besnik Tahiri sot në Kuvendin e Kosovës kërkoi të bëjë diçka në mënyrë që si shtet t’i kthejmë si të pabaza pretendimet e Dick Martyt dhe se MPJ duhet të themelojë grupin punues kundër pretendimeve të Dick Marty.

Ai gjithashtu tha se Dick Marty “ia ka qit faqe e zezë këtij vendi

Fjalimi i tij i plotë:

MPJ të themelojë grupin punues kundër pretendimeve të Dick Marty

Sot, në kuvend kërkova nga ministrja e jashtme, znj.Donika Gërvalla të bëjë diçka në mënyrë që si shtet t’i kthejmë si të pabaza pretendimet e Dick Martyt. Theksova se Dick Marty “ia ka qit faqe e zezë këtij vendi. Prej vitit 2013 që unë udhëtoj jashtë, njerëzit na kanë këqyrë sikur kanibalë, që prejmë veshkë, bartim organe prej një vendi në një vend”. Andaj është urgjente një strategji shetërore pas raportimeve se Marty është kërcënuar.

Fjala ime e plotë është e bashkangjitur me video dhe tekst:

Kush është gardiani i imazhit të Republikës së Kosovës? Është politika e jashtme.

Ne e kemi një situatë shumë të rëndë, e cila nuk po merr vëmendje. Ka të bëjë me çështjen e deklarimit të Dick Martyt. Të nderuar deputetë dhe Qeveri, Dick Marty ia ka qitë faqen e zezë këtij vendi. Prej vitit 2013, që unë udhëtoj jashtë, njerëzit na kanë këqyrë si me qenë ne njerëz kanibalë, që premë veshkë, që bartim organe prej një vendi në një vend!

Për këtë çështje, për këtë raport burrat që i kanë bërë nderë këtij vendi, presidenti, dy kryeparlamentarët, deputeti Rexhep Selimi, Jakup Krasniqi, Nasim Haradinaj, pra të gjithë janë në Hagë. Nuk jam ka përzihem nga parlamenti, sepse vet e keni quar dorën e ja pafshi qyken e hajrit, por jam duke thënë që politika e jashtme duhet ta ketë një strategji se si t’ia kthejmë Dick Martyt.

Pra, Dick Marty është deklaruar se i është kërcënuar jeta nga Serbia. Sot është deklarata e Qeverisë zvicerane që thotë se kanë dashur ta kërcënojnë. Shteti i Kosovës nëse s’mundet t’iu ndihmojë, ia ka borxh historisë, vendit që ta bëjë një dokument, sepse e kemi hëngër për dhjetë vjet tregimin e tij, dhe tërë bota na ka sharë e na ka sulmuar. Ejani t’ia kthejmë e t’u themi që jeni ju ata (Shërbimi sekret serb) që ia keni dhënë informatën e rrejshme, e mbi këtë ai ka bërë raport të rrejshëm.

Kërkesa ime për ju ministre është që të bëni ndonjë ngjarje në politikë të jashtme, ndonjë samit dhe niseni iniciativën për t’ia kthyer Dick Martyt.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago