Categories: Viral

Biden: Nëse nuk çohemi kundër diktatorëve, ata vazhdojnë të vijnë e të vijnë

Presidenti amerikan Joe Biden, ka vizituar një fabrikë armësh në Alabama, ku prodhohen gjithashtu edhe armë që po dërgohen në Ukrainë, si mbështetje për t’i rezistuar agresionit rus.
Ai lavdëroi ritmin e shpejtë të dërgimit të armëve, pajisjeve dhe ndihmave të ndryshme që janë transportuar drejt Ukrainës në dy muajt e fundit, prejse Rusia nisi Iuftën.

“Jemi siguruar që s’do të ketë asnjë ndërprerje në ritmin e dërgimit të pajisjeve në Ukrainë”, ka thënë Biden, raporton The Guardian.

“Prejse kur Rusia pushtoi Ukrainën, kemi dërguar më shumë se 3 miliardë dollarë asistencë sigurie në Ukrainë, vetëm ne, pa aleatët tanë. Dhe ajo shumë parash, është investim direkt në mbrojtjen e lirisë dhe demokracisë”, vazhdoi ai.

Duke aluduar në presidentin rus, Vladimir Putin, ai tha se diktatorët duhet kundërshtuar.

“Nëse nuk ngriteni kundër diktatorëve, siç na ka treguar historia, ata vazhdojnë të vijnë dhe të vijnë. Apetiti i tyre vazhdon të rritet”, tha ai.

Ai, po ashtu, ka vlerësuar punëtorët e fabirikës, duke thënë se duart e tyre kanë prekur çdo raketë që po përdoret në Ukrainë për ta Iuftuar Rusinë. Ai u ka thënë atyre që duhet të jenë krenarë.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago