Categories: Viral

Braçe kapet me Arben Pëllumbin: Tani do që unë mos të flas, kjo nuk ka ndodhur që nga 90-ta

Kongresi i PS ka nisur punimet e tij që prej orën 09:30 dhe si asnjëherë më parë ka nisur me 5 takime njëherazi në sheshe ku po diskutohet me grupet e interesit.

Një episod jo fort i këndshëm është regjistruar në panelin e Bujqësisë ku në të është pozicionuar edhe deputeti Erion Braçe.

Ashtu siç ka bërë shpesh në rrjetet sociale, Braçe edhe sot është ndalur te problematika e fermerëve me një fjalim të gjatë duke nisur nga mungesa e mbështetjes ndaj fermerëve e deri te abuzimi që bëjnë tregtarët e mëdhenj.

Gjatë këtij fjalimi të gjatë nuk ka munguar një përplasje me Arben Pëllumbin, i cili i kërkoi kolegut të tij të ndëpriste fjalën.

Pëllumbi: Të lutem, përmbylle se duan të flasin dhe të tjerë.

Erion Braçe: Unë me thënë të drejtën dëgjova deri tani, i pranoj lavdërimet, po do dëgjoja disa sugjerim që duhet t’i marrim, se vitin tjetër do jetë vonë, për PS dhe për bujqësinë. Tani ti do që unë të mos flasë, që nga 1990 kjo s’ka ndodhur.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago