Categories: Viral

Britania çmend gjithë botën me lajmin që dha / Putin ja çfarë te zeze po bëhet gati ti bëj Kievit…

Vladimir Putin mu nd të heqë dorë nga termi operacioni special me të cilin nisi sul.min në Ukrainë dhe ti shpallë lu ftë totale Kievit.

Ky është lajmi me të cilën e për ditshmja britanike Indipendent hap faqen e parë kusht.uar lu ftës në Ukrainë duke cituar zyrtarë të lartë rusë dhe perëndimorë.

Sipas gaz etës në kërkim të hakmarrjes për dësh.timet në terren zyrtarët e lartë të ushtrisë ruse do të shtyjnë presidentin Putin të ndry shojë kurs gjatë para.dës së 9 majit e njohur ndryshe si Dita e Fitores.

Kjo lëvizje do të lejo nte Kremlinin të aktivizonte ligjin ushtarak të anga.zhonte aleatët e tij në ndihmë ushtarake dhe të shpallte mobilizim masiv.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago