Viral

Britania do te hyje ne Iu’fte e vetme nese Rusia e ben kete ndaj Ukraines ! Ministri Britanez dridhe boten…

Britania mund të ndër hyjë e vetme në Ukrainë nëse ndodh një suI.mi me agjent kimik nga Vladimir Putin tha ministri i Forcave të Ar matosura të Britanisë James Heappey. Heappey tha se presi denti rus e ka gabim nëse men.don se një përgjigje ndaj tij duke përdorur ar më të ndaluara do të kërkonte lejen e NATOs.

Presi denti Putin e ka gabim nëse mendon se duhet një mira.tim ndërkombëtar për të ndërhyrë miratimi i NATOs nuk është i domos doshëm tha ai. Ai po fliste pas sul mit kimik të raportuar mbi trupat e mbet.ura ukrainase në Mariupol nga for cat ruse. Në fillim të kësaj jave ushta.rët nga Regjimenti Azov thanë se vuanin nga gulçimi acarim i syve dhe spazma muskulore me sa duket pasi një gaz miste rioz i bar.dhë u lëshua nga një dron rus.

Presi denti i Ukrainës Volodymyr Zelensky u distancua nga preten.dimet por frika mbetet se Putini mund të përdorë ar matim kimik. Tutje ministri për mendi rastin e nisjes së aksi.onit në Siri në vitin 2018 nga Shtetet e Bashkuara Mbretëria e Bashkuar dhe Franca që iu përgjigjën sul mit kimik nga regjimi dikta.torial shkruan DailyMail.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

9 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

9 months ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

9 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

9 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

9 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

9 months ago