Categories: Viral

Britania e Madhe po e mendon seriozisht luftën direkte kundër ushtrisë ruse

Burime të larta qeveritare i kanë thënë BBC-së se qeveria e Mbretërisë së Bashkuar po shqyrton veprime të mëtejshme kundër vetë ushtarëve rusë.

Kuptohet se kjo mund të përfshijë sanksione – por edhe kërkimin e mënyrave për t’i mbajtur ata ligjërisht përgjegjës – për atë që kryeministri e ka përshkruar si provë të KRlMEVE të iuftës në Ukrainë.

Zyrtarët po shikojnë masat që mund të synojnë kapitenët, majorët dhe kolonelët e ushtrisë ruse.

Kjo është hera e parë që nga fillimi i Iuftës që një shtet evropian i shqyrton veprimet konkrete ushtarake kundër ushtrisë ruse.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago