Categories: Viral

Britania e Madhe se ndal dorën/ Johnson shton sanksionet ndaj Rusisë

Qeveria britanike tha të enjten se ka shtuar edhe 14 pika në listën e saj të sanksioneve kundër Rusisë, pas pushtimit të Ukrainës.

Britania po vepron në bashkëpunim me aleatët perëndimorë në përpjekje për të dëmtuar ekonominë ruse si ndëshkim për pushtimin e Ukrainës nga Moska dhe ka sanksionuar më shumë se 1000 individë dhe biznese, duke përfshirë industri si transporti, mbrojtja dhe elitat e pasurve, të afërt me presidentin rus, Vladimir Putin.

Në mesin e atyre që u sanksionuan të enjten ishin figura të larta të mediave, duke përfshirë drejtorin menaxhues të Russia Today, Alexey Nikolov, Sergey Brilev, një prezantues i shquar i lajmeve në rrjetin shtetëror të Televizionit dhe radios Rossiya, si dhe kryeredaktorin e Sputnik, Anton Anisimov.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago