Categories: Viral

Burime te larta te Qeverise se Britanise i kane treguar BBC-se qe Britania pritet te marre masa serioze ndaj Rusise / Ja cfare behet fjale…

Buri me të larta qeveritare i kanë thënë BBCsë se qeveria e Mbretë.risë së Bashkuar po shqyrton veprime të mëtejshme kun dër vetë ushtarëve rusë.

Kuptohet se kjo mund të për fshijë san.ksione por edhe kërkimin e mënyrave për ti mbajtur ata ligjë risht përgjegjës për atë që krye.ministri e ka përshkruar si provë të krlmeve të lu ftës në Ukrainë.

Zyrt arët po shikojnë masat që mund të synojnë kapi.tenët majorët dhe kolonelët e ushtrisë ruse. Kjo është hera e parë që nga fillimi i Iu ftës që një shtet evropian i shqyr.ton veprimet konkrete ushtarake kundër ushtrisë ruse.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago