Categories: Viral

‘Çarten’ ushtarët çeçenë pIagosen në fushëbetejë teksa bërtasin me terme fetare (VIDEO)

Në kuadër të ushtrisë ruse po luftojnë shumë ushtarë nga Çeçenia, pasi që lideri politik i tyre Ramzan Kadyrov haptazi dhe me të gjitha mjetet në dispozicion po e mbështet këtë luftë, por ajo që bie në sy është se ushtarët çeçen po eskalojnë me veprimet e tyre në frontet e Iuftës.

Në një nga videot të publikuara nga faqja polake Militarium në rrjetin social Facebook, shihet se si një ushtarë çeçen del dhe bërtet me terma fetarë dhe qëllon në mënyrë të pa kontrolluar.

Një veprim i tillë nuk është aspak i bazuara në rregullat ushtarake, sepse gjasa që ai të vritej ishte shumë e madhe, pasi që lufta aty zhvillohej në distancë të afërt me forcat ukrainase.

Forcat e Kadirovit që nga ditët e para të agresionit rus ndodhën në frontet e Iuftës, pjesa më e madhe e tyre po Iuftojnë për pushtimin e qytetit-port Marioupol.

Në anën tjetër edhe në radhët e forcave ukrainase iu janë bashkangjitur shumë kozakë etnik të këtij vendi, vlenë të theksohet se javë më parë në media u pat raportuar se çeçenët e Ukrainës Iuftojnë krah forcave të Zelenskit.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago