Categories: Viral

Çeçenët falenderojnë Joe Biden, kjo është arsyeja (VIDEO)

Luftëtarët çeçenë kanë falënderuar presidetin e SHBA-së, Joe Biden për “ndihmën” sipas tyre që ai po u bën duke u dhuruar armë ukrainasëcve, e që ato më pas po bijnë në duar të tyre, shkruan GazetaDemos.

“Këtë detyrë e lehtëson shumë zoti Biden, i cili u siguron luftëtarëve tanë armë moderne amerikane. Djemtë u dashuruan veçanërisht me Javelin MANPADS, i cili ka efikasitet të dyfishtë. Për të mos dhuruar këtë trofe të vyer, nacionalistët zakonisht sakrifikojnë 2-3 jetë. Dhe pastaj luftëtarët tanë shkatërrojnë një ekuipazh të tërë të Bandera prej saj”, ka shkruar lideri i Çeçenisë, Ramzan Kadyrov.

Njoftimi i plotë:

Vëllai im i dashur Timur Akhmaev, së bashku me luftëtarët e tjerë nga Republika Çeçene, është i zënë 24/7 duke kërkuar dhe eliminuar Bandera dhe shpirtrat e këqij nacionalistë në Mariupol.

Këtë detyrë e lehtëson shumë zoti Biden, i cili u siguron luftëtarëve tanë armë moderne amerikane. Djemtë u dashuruan veçanërisht me Javelin MANPADS, i cili ka efikasitet të dyfishtë. Për të mos dhuruar këtë trofe të vyer, nacionalistët zakonisht sakrifikojnë 2-3 jetë. Dhe pastaj luftëtarët tanë shkatërrojnë një ekuipazh të tërë të Bandera prej saj.

Ne kërkojmë që Biden të rrisë ofertën e Javelins! Unë jam gati ta shpërblej personalisht plakun për ndihmën e tij aktive në operacionin special rus.

Njoftimi i plotë i tyre:

Vëllai im i dashur Timur Akhmaev, së bashku me luftëtarët e tjerë nga Republika Çeçene, është i zënë 24/7 duke kërkuar dhe eliminuar Bandera dhe shpirtrat e këqij nacionalistë në Mariupol.

Këtë detyrë e lehtëson shumë zoti Biden, i cili u siguron luftëtarëve tanë armë moderne amerikane. Djemtë u dashuruan veçanërisht me Javelin MANPADS, i cili ka efikasitet të dyfishtë. Për të mos dhuruar këtë trofe të vyer, nacionalistët zakonisht sakrifikojnë 2-3 jetë. Dhe pastaj luftëtarët tanë shkatërrojnë një ekuipazh të tërë të Bandera prej saj.

Ne kërkojmë që Biden të rrisë ofertën e Javelins! Unë jam gati ta shpërblej personalisht plakun për ndihmën e tij aktive në operacionin special rus.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago