Categories: Viral

Çeçenët mundohen të tregohen “paqësor”, Nuk do ta besoni çfarë bëjnë tani me banorët ukrainas (VIDEO)

Ushtria çeçene ka shtuar kontrollin në disa qytete ukrainase, ku përveq Mariupolit edhe Luhansku pothuajse ka rënë në dorën e tyre.

Këta madje me anë të videove, po mundohen të tregojnë sa “paqësorë” që janë, pasi thonë se po i largojnë banorët vendas nga bombardimet e ukrainasëve.

“Së bashku me luftëtarët e tjerë çeçenë, ata organizojnë evakuimin e shpejtë të popullatës civile nga zonat që i nënshtrohen granatimeve intensive nga nacionalistët ukrainas. Gjithashtu, luftëtarët tanë sigurojnë dërgimin e ndihmave ushqimore nga Fondi Publik Rajonal i quajtur pas Heroit të Rusisë Akhmat-Khadzhi Kadyrov për banorët e fshatrave dhe qyteteve të rrethuara”, thuhet në njoftimin e tyre, përcjell GazetaDemos.


Njoftimi i plotë i liderit të tyre, Ramzan Kadyrov:

Vëllezërit e mi të dashur – Ndihmësi i kreut të Republikës çeçene në bllokun e pushtetit Apty Alaudinov dhe komandanti i OMON “Kalaja Akhmat” Adam Khizriev vazhdojnë të zgjidhin me sukses misionet luftarake në Republikën Popullore të Luhanskut.


Së bashku me luftëtarët e tjerë çeçenë, ata organizojnë evakuimin e shpejtë të popullatës civile nga zonat që i nënshtrohen granatimeve intensive nga nacionalistët ukrainas. Gjithashtu, luftëtarët tanë sigurojnë dërgimin e ndihmave ushqimore nga Fondi Publik Rajonal i quajtur pas Heroit të Rusisë Akhmat-Khadzhi Kadyrov për banorët e fshatrave dhe qyteteve të rrethuara.

Shpreh mirënjohjen time të sinqertë për Apta Alaudinov dhe Adam Khizriev për udhëheqjen kompetente të veprimeve të njësive çeçene! Falë qasjes së tyre të përgjegjshme, ne arrijmë të minimizojmë humbjet midis personelit dhe civilëve të Republikës Popullore të Luhanskut.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago