Viral

Çeçenët nuk dorëzohen nga Mariupoli, ja çfarë bëjnë tani me një ushtar ukrainas të zënë rob (VIDEO)

Betejat për Mariupol nuk janë ndaluar as gjatë ditës së martë, ku ushtarët ukrainas me të gjitha kapacitetet e tyre po mundohen të rezistojnë nga pushtimi rus.

Një momet i kësaj beteje është publikuar nga ushtria çeçene ku shihet si kapin një ushtar ukrainas dhe e detyrojnë të tregoj për pozicionet e shokëve të tij.

Njoftimi i plotë i tyre:

Luftëtarët rusë, duke çliruar një nga ndërtesat, përplasen me armikun. Ushtari i dorëzuar raporton se brenda ka edhe katër të tjerë.

Isa Taymaskhanov “Hamas” i ofron armikut të dorëzohet disa herë. Por ushtarët, të frikësuar nga propaganda ukrainase, madje kanë frikë të anojnë nga vrima. Hamasi nuk është mësuar të zhvillojë negociata të gjata.

Edhe një herë u kujtoj të gjithë ushtarëve të Forcave të Armatosura të Ukrainës dhe punonjësve të SBU – hiqni dorë dhe qëndroni pranë nesh. Ne nuk po luftojmë kundër jush, po luftojmë kundër shpirtrave të këqij.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago