Categories: Viral

Çeçenët nuk kursejnë asgjë në Mariupol, ja çfarë bëjnë tani (VIDEO)

Në Mariupol forcat speciale çeçene po përdorin granatat sovjetike 30 mm e njohur si makina AGS-17 “Flaka”.

Në këtë mënyrë, çeçenët nuk po kursejnë dhe nuk po përfillin as edhe një rregull të luftës, vetëm që të arrijnë qëllimin e tyre, transmeton GazetaDemos.

trim.0E8C783A-B069-4292-BEC9-158DAF2F0845

Por çfarë është një AGS-17?

AGS-17 është një armë e rëndë mbështetëse e këmbësorisë e krijuar për të operuar nga një trekëmbësh ose e montuar në një instalim ose automjet. AGS-17 lëshon granata 30 mm në zjarr të drejtpërdrejtë ose të tërthortë për të siguruar mbështetje shtypëse dhe vdekjeprurëse kundër objektivave me lëkurë të butë ose të fortifikuar.

Arma përdor një mekanizëm mbrapsht për të mbështetur funksionimin. Gjurmët lëshohen përmes një tyti pushkë të lëvizshme (për të reduktuar stresin e tytës).

Tamburi standard i municionit metalik përmban 29 fishekë të lidhur.

Trekëmbëshi është i pajisur me pajisje nivelimi të imta për trajektoret indirekte të zjarrit.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago