Viral

Cfare ndodhi me Edi Ramen qe mediat gjermane e ben publike si skandal nga Edi Rama dhe nderhyrje prej policise gjermane

Kryeministri shqiptar Edi Rama shkaktoi një skan.dal në bordin e avionit të Lufthansa gjatë valës së ka.tërt të koronës, shkruan Spiegel.

Sipas pasagjerëve, kreu i qeverisë refuzoi ash.për të mbante maskën mjekësore mbrojtëse në fillim të dhje.torit përpara nisjes së një avioni nga Frankfurt am Main në Detroit, saqë ekui.pazhi i kabinës duhej të thërriste ka.pitenin për ndihmë.

Megjithatë, duke qenë se ai gji.thashtu nuk ishte në gjendje të bindte kreun e qeverisë shqip.tare për detyrimin e përgjithshëm për të mbajtur një maskë FFP2 ose një maskë ki.rurgjikale në vend të një maskë pëlhure, Rama u shoqërua nga policia fe.derale.

Vetëm pasi u bind nga një punonjës të Ministrisë së Jashtme Federale të thirrur me ngut në sallën e Se.natorit, Rama më në fund pranoi të zbatonte rregulloret e para.shikuara për korona, si të gjithë pasagjerët e tjerë në bordin e Lufthansa.
Linja ajrore i mundësoi krye.ministrit dhe delegacionit me 10 anëtarë një linjë tjetër udhë.timi për në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

“U hoq një gjobë e mund.shme për shkelje të detyrimit për të mbajtur maskë në bord. Shefi i Luf.thansa-s, Carsten Spohr, së fundmi e përmendi incidentin në një intervistë në Spiegel. Edhe pse shefi i li.njës ajrore nuk e përmendi emrin Ramas, ai theksoi se nuk kishte asnjë traj.tim preferencial kur bëhej fja.lë për detyrimin për të mbajtur maskë – as për një kryetar qe.verie”, shkruan Spiegel.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

9 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

9 months ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

9 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

9 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

9 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

9 months ago