Categories: Viral

Çfarë po ndodh? SHBA-të armatosin Greqinë

Greqi ka marrë ditën e sotme 130 Mjete të Zbulimit me Rrota të Blinduara (TTOA-ASV) M1117 , të cilat i shtohen 44 -ve të marra në dhjetor 2021.

M1117 i ofrohen përmes programit të SHBA- së Excess Defense Arts (EDA) dhe përdoren në misione zbulimi dhe vëzhgimi, duke rritur ndjeshëm aftësitë operacionale të Ushtrisë, për shkak të fleksibilitetit dhe armaturës së përmirësuar të tyre. Marrja e TTOA M1117 do të vazhdojë edhe në periudhën e ardhshme siç është planifikuar.

Kjo armatosje vjen në një situatë tepër të tensionuar mes Turqisë dhe Greqisë. Avionë turq kanë shkelur disa herë hapësirën ajrore duke fluturuar mbi ishujt grek.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago