Categories: Viral

Cfare tha Albin Kurti per Ballkanin e Hapur para kancelarit gjerman po habit te gjithe / A ka ndryshuar mendim a jo…

Krye ministri i Kosovës Albin Kurti theksoi sot par.alel kancelarit gjerman Olaf Szholz në Berlin se Kosova i mirë pret vetëm iniciativat rajonale me Bashk.imin Europian brenda tyre dhe pjesëmarrës aktiv.

Në konfer encën e përbashkët për media pas taki.min me kancelarin Szholz Kurti tha se iniciat ivat tjera Kosova nuk i pranon.

Të gjitha iniciativat e tjera par alele të cilat dëshirojnë ta hapin Ballkanin për fuq.itë nga Lindja ose Verilindja ne nuk i mirë presim dhe konsideroj,ë që janë të panevojshme tha ai.

Kanc elari gjerman, Olaf Szholz paralajmë.roi intensifikim të punës në Procesin e Berlinit dhe nënshkrimin e 4 marrë veshjeve rajonale në Ballk.anin Perëndimor në pjesën e dytë të këtij viti.

Në konfer encën e përbashkët për media pas takimin me kryemini.strin e Kosovës Albin Kurti Szholz tha se po përgatiten për këtë.

Unë do të shkojë në raj on tha Szholz duke thënë më tej se ne do të kemi një bazë të mi.rë në mënyrë që bashkë punimi atje të funksionojë dhe të arrijmë rezultate të mira.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago