Categories: Viral

Çfarë tipi i njeriut është Vladimir Putin / Ish-agjenti Rus, që nga afër kishte njohur Putinin jep detaje ! Ai tha se Putin është i cmendur për shkak se…

Tek sa kriza e lu ftës po thell.ohet dhe lëvizjet e Moskës po shqetësojnë Perëndimin skenarët për shëndetin e lide rit rus Vladimir Putin sa vijnë e po shtohen sipas një agje.nti të KBVsë që tashmë strehohet dhe jeton në një vend Perën.dimor Putini vuan nga parkinsoni dhe demenca në fazat e hershme.

Ai në fakt e krah asoi atë me Stalinin për temën e obses.ioneve dhe prirjes për çmenduri.

Ish agjenti tha se njerë zit e afërt të Putinit mund të mos infor.mohen qëllimisht për gjendjen e të fuqishmit në Kremlin.

Pa varësisht se zëdhënësi i tij këmbën.gul se gjendja shëndetësore e presidentit rus është e shkëlqyer një sërë videosh dhe fot osh duket se e zhbëjnë këtë pretendim megjith atë duke fo.lur për British Sun Boris Karpitskov tha se presidenti rus është i çmend.ur dhe i fiksuar pas ideve paranojake.

Ai i sheh të gji thë duke përfshirë ata bre.nda shërbimeve ruse të sigurisë tha ai Putini nuk dëshiron të informojë bashkë punëtorët e tij për ndonjë problem shënde.tësor në mënyrë që të ruajë imazhin e një njeriu të fortë shtoi Karpitskov.

Imazhi jo shumë i mirë i shën detit të Putinit si dhe sjellja e tij e pashpjegu.eshme sipas ish agjentit të KGBsë

mund të jetë për shkak të sëmundjes së Parkin.sonit dhe kancerit dhe zëri i tij shton ai ndez spekulime.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago