Categories: Viral

Con pesh gjithe boten me lajmin e frikshem analisti Britanez / Javet qe do vijne do te jene me te ashpra ne Ukraine…

Ofen siva ruse në rajonin separa.tist të Donbasit në Ukrainën lindore po ndërtohet dhe pritet të arrijë kulmin në dy deri në tre javët e ardh shme sipas analistit brit.anik të mbrojtjes Michael Clarke.

Gjatë ana lizës së tij për Sky Clarke tha gjithashtu se ajo që do të ndo.dhë nga tani deri në fund të këtij muaji do të për caktojë se sa hapësirë ​​për manovrim ka presi.denti Vladimir Putin dhe cilat janë opsionet e tij ushtarake në pushtim pasi deri më tani ato nuk duken tme rrësisht të mira.

Pro fesor Clarke tha se Putin ka filluar të kup.tojë se opsionet e tij po bëhen mjaft të kufizuara sepse në fjalimin e Ditës së Fito.res të së hënës në Moskë ai nuk tha asgjë se çfarë tjetër mund të arrijë Iu fta.

Rusia po fokus ohet në çlirimin e Donbasit si pjesë e operac.ionit të saj special ushtarak pas tër heqjes nga veriu i Ukrainës më herët gjatë Iu ftës pas rezistencës së ashpër të Ukrainës.

Separa tistët e mbështetur nga Rusia kontrollo.jnë një pjesë të rajoneve të Luhanskut dhe Donetskut të cilat së bashku për bëjnë Donbasin dhe Putin dëshi.ron që ai rajon të jetë tërësisht në duart e pro-rusëve.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago