Categories: Viral

Dalin statistikat habitese / Ja se sa milione ruse jane larguar nga shteti i Rusise vetem gjate vitit 2022

Një total prej 3,880,679 rusë udhë.tuan midis janarit dhe marsit, sipas shifrave dhe është e pa.qartë se sa prej tyre janë kthyer në ve.ndin e tyre.

Largimet në vendet ish-sovjetike panë një rri.tje të konsiderueshme pas push.timit rus të Ukrainës më 24 shkurt. Rusëve që u larguan nga vendi për shkak të kundër.shtimit ndaj Iuftës iu bashkuan ata që u shpë.tuan mbylljeve të përfolura të kufijve, ligjit ushtarak dhe mo.bilizimit masiv që deri më tani nuk janë rea.lizuar.

Gjeorgjia pranoi 38,281 rusë në tre.mujorin e parë të 2022, tha FSB, një rritje gati pesë.fish nga 8,504 rusë të pranuar në të një.jtën kohë të vitit të kaluar.

Taxhikistani gjithashtu pa një rritje gati pesë.fish të ardhjeve ruse, nga 8,857 në janar-mars 2021 në 40,054 në të njëjtën peri.udhë kohore të këtij viti.

Estonia pa një rritje katër.fish (125,426) krahasuar me vitin e kaluar (29,364). Shtetet e tjera ba.ltike, Letonia (25,568 kra.hasuar me 13,521) dhe Lituania (48,197 krahasuar me 41,838) panë rritje të lehta.

Armenia pa një rri.tje të tre.fishtë prej 134,129 nga 44,586 në të njëjtën kohë të vitit të kaluar. Uzbekistani pa një tre.fishim të ngjashëm me 53,084 këtë vit kra.hasuar me 15,206 në 2021.

Numri i rusëve që mbërritën në Kaza.kistan u dyfishua në 204,947 në janar-mars 2022 nga 122,330. Pati një rri.tje të lehtë në numrin e rusëve që udhë.tonin në Ukrainë, 328,435, nga 316,286 në janar-mars 2021.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago