Viral

Demaçi: Ishte një familje serbe në Llap, i kam thanë Remit jepi armë që të mbrohen, UÇK s’ka vra civilë

Simboli i rezistencës kombëtare, i ndjeri bacë Adem Demaçi e kishte dhënë një intervistë në vitin 2012 ku kishte folur për hetimet politike ndaj luftëtarëve të UÇK-së. Ai tregoi edhe një ngjarje interesante e cila i kishte ndodhur me Komandant Remin.

“Ushtria jonë, unë kam qenë vet përfaqësues i përgjithshëm politik i UÇK-së, jam takuar me ta shpesh, edhe gjithëve ju kam thënë dhe të gjithë e kanë aprovuar. Nuk është marrë me vrasjen e fëmijëve, pleqve e plakave e civilëve.

Ato e kanë pasur gjithqysh të ndaluar, bile ka qenë atje njëfar katuni, s’di si i thonë atje, në Llap, një familje serbe ka qenë atje, Remit i kam pas thanë, o Rem në qoftëse ta merr mendja që është e rrezikuar ajo shtëpi jepi armë që të mbrohen se ka tuli banditi e tuli budalle mendon ai pse është serb duhet me vra, nuk kemi na luftë kundër serbëve, na po bajmë luftë kundër pushtuesve serb, luftë kundër xhandarmërisë e atyre që po dojnë me na vazhdue robërinë tonë, na s’kemi punë me popullin serb. Po du me thanë që deri kaq hollë i kemi tjerrë ne sendet edhe e kanë pas të ndaluar me i ba këto far sendesh”.

Ai më tutje theksoi se “këtu ka gisht shumë shpifja që po bahet nga ana e Serbisë, se Serbia po mundohet në çdo mënyrë me demonizu, me koritë, me njollosë luftën tonë.

Shikoni akuzat që i bajnë për shitjet e organeve, po ku me shitë organe e me ble organe, kur me sharrë ia kemi pre luftëtarëve tonë, nuk janë ato copa të hekrit me i bajtë qaty, ka procedura të ndërlikuara me i bajtë ato organe, shikoni se sa pare derdhin serbët dhe i gjejnë dy-tri, atë të shkreten atje Del Ponte e atë tjetrin Dick Martyn e me pare çka bajnë ata”.

video 1:11:00

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago