Categories: Viral

Deputetja e Bosnjes, deputetëve shqiptarë: Turp ju qoftë

Kuvendi i Shqipërisë nuk e ka kaluar rezolutën që njeh GJEN0ClDlN e Serbisë të kryer në Srebrenicë.
Me këtë rast ka reaguar deputetja e Bosnje dhe Hercegovinës Sabina Çudiq.

Ajo tha se është patetike ta mbash anën e Serbisë dhe Rusisë.

Çudiq theksoi se deputetët shqiptarë e kanë poshtëruar vetën.

Deputetja boshnjake shtoi se veprimi i tyre nuk do të harrohet.

“Turp për ju 51 deputetët shqiptarë që iu bashkuat sot mohuesve të gjenocidit të Srebrenicës. Patetike dhe servilizuese të mbash anën e Rusisë dhe Serbisë në një anë krejtësisht të gabueshme të historisë. Ju poshtëruat veten dhe dërguat mesazh dëshpërues për BeH, Kosovën dhe botën”.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago