Viral

Dërguti: “Nëse Thaçi e Veseli nuk janë themelues të UÇK-së, tregoni kush janë që të shkojnë në Hagë”

Nëse Hashim Thaçi, Kadri Veseli dhe Jakup Krasniqi nuk qenkan themeluesit e vërtetë të UÇK-së, atëherë le të dalin ata të tjerët që na qenkan themeluesit e UÇK-së dhe le të përballen në “Hagë”, e këta le të kthehen në shtëpi”, potencoi ish luftëtarja znj. Aida Dërguti në një emision në T7 duke iu kundërpërgjigjur z. Sadri Ramabajës.

Dje në një emision në T7 është diskutuar për ngjarjet e luftës dhe themelimin e UÇK-së. Në debat mori pjesë edhe luftëtarja e Betejës së Koshares znj. Aida Dërguti. Ajo gjatë debatit theksoi se “Thaçi ishte një nga protagonistët më të rëndësishëm të UÇK-së nga fillimi”.

Ajo më tutje tregoi se “ai njeri ka pasur aktakuzë nga Serbia nga viti 1996 dhe ishte dënuar me 15 vjet burg”. Më tutje tregoi se “poashtu, ish kreu i LPK-së z. Bedri Islami ka treguar se Thaçi ishte njeriu kryesor i UÇK-së”.

Aida Dërguti tregoi se pikërisht se Hashim Thaçi ishte një nga figurat kryesore për atë është ftuar edhe në Gjykatën Speciale.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

7 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

7 months ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

7 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

7 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

7 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

7 months ago