Categories: Viral

Deri kur do vazhdoje kjo Iu’fte / Putin hallakat gjithe boten me lajmin qe dha, ja deri kur do te zgjase…

Presid enti rus Vladimir Putin ka deklaruar se ush.tria e tij nuk do të ndalet në Ukrainë deri sa të arrijë qëllimet.

Në një para qitje të rrallë publ.ike në Vostochny Cosmodrome Putin tha se operacionet ushtarake do të vazh dojnë derisa të përmbushen qëlli.met që janë vënë më herët.

Mad je Putin lërë që nuk po pendohet për push.timin dhe ekzeku timin e shumë civilë ukrainas nga ana e ushtrisë ruse por ai po prete ndon se fushata e Rusisë po shkon sipas planit dhe se nuk ka lëvizur shpej.të për shkak se ka dashur të minimizoj humbjet.

Presi denti rus thotë se propozimet e palës ukrainase gjatë bised.imeve me palën ruse në Stamboll kanë rezultuar me këtë që sot kemi pra duke mos i lënë zgje.dhje tjetër Moskës përveç se të vazhdojë ofensivën.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago