Categories: Viral

Detaje/ Italia ka dhënë njoftimin e rëndësishëm për shqiptarët që duan të udhëtojnë drejt saj

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njoftoi sot rregullat për udhëtimet drejt Italisë, deri më datë 31 maj 2022

MEPJ bëri të ditur se deri më 31 maj, lejohet udhëtimi për çfarëdo arsye drejt Italisë.

Qytetarët që duan të udhëtojnë drejt Italisë mjafton të plotësojnë një nga kushtet e green pass: certifikata e vaksinimit, certifikata e shërimit ose testi negativ për Covid-19.

Fëmijët deri në moshën 6 vjeç janë të përjashtuar nga këto rregulla, thekson MEPJ.

MEPJ shton se, nëse qytetarët nuk plotësojnë një nga kushtet e green pass, aplikohet karantinë 5-ditore dhe test në fund të izolimit.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago