Categories: Viral

Detaje të rënda nga ngjarja trägjike në Greqi/ Nëna u mori jètën tri vajzave, për të voglën u deshën 15 orë

Të tjera detaje kanë dalë nga ngjarja që tro nditi Greqinë pak ditë më parë, ku një nën dyshohet se vra u tre vajzat e saj.

Në një reportazh të publikuar nga Skai.gr, thuhet se nëna Roula Pispirigou dyshohet ka te ntuar që ta vr asë vajzën e saj 9-vjeçare pesë herë brenda 13 orëve.

Hera e parë kur e mitura pati takikardi ishte në orën 11:00 të mëngjesit. Rreth 25 minuta më vonë, në orën 11:25 ndodhi e dyta , në 14:30 e treta dhe e katërta në 18:03.

E pesta ndodhi në mesnatën e së njëjtës ditë, ku e mitura Georgina arriti të shpëtojë, por jo mesditën e së nesërmes, 29 janar 2022 , në orën 14:28.

Më pas mjekët e gjetën Georginën plotësisht pa ndjenja në dhomë. Me gjithë përpjekjet e tyre, ata nuk arritën ta kthenin atë në jetë.

Dy vajzat e tjera të familjes kanë vd ekur gjithashtu në maj të vitit 2021 në rrethana mist er ioze, teksa po trajtoheshin në spital duke bërë që të ngjallen dyshime dhe o rganet përkatëse të fillojnë het imet dhe të zbulojnë çdo ditë hollësi për këtë rast.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago