Categories: Viral

Dhurata 500 mijë dollarëshe që Victoria dhe David Beckham i dhuruan çiftit

Vëmendja e fundjavës ishte totalisht tek dasma në familjen Beckham. Nga vendi buzë detit ku u mbajt ceremonia, tek fustani Valentino i nuses, tek të ftuarit e famshëm apo kostoja e lartë, diku tek 3.5 milionë dollarë, të gjitha u diskutuan. Faturën e dasmës e paguan prindërit. Kështu thuhet. Po David dhe Victoria nuk u mjaftuan me kaq. Jaguari elektrik në vlerën e 500 mijë dollarëve ishte një nga dhuratat e shumta që thuhet t`u kenë bërë të sapomartuarve.

Jaguari i vitit 1954 u konvertua në elektrik nga Lunaz, një kompani ku vetë David ka 10% të aksioneve.

Beckham-s ia çuan vetë tek shtëpia çiftit. Menjëherë Brooklyn dhe gruaja e tij Nicola morën makinën e re për një xhiro.

Ja kështu iu bë edhe dhurata djalit, edhe reklama kompanisë. Dhe familja doli dyfish e fituar.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago