Viral

Diskutime jashtezakonisht serioze / NATO jep lajmin e papritur, keto 2 shtete pritet ti bashkohen NATO-s shume shpejte…

Diskutime jashtezakonisht serioze / NATO jep lajmin e papritur, keto 2 shtete pritet ti bashkohen NATO-s shume shpejte…

Finlanda dhe Suedia së shpe jti mund ti bashkohen NATOs lëvizje që ka të ngja.rë të zemërojnë Moskën zyrtarët e NATOs i thanë CNNse disku.timet rreth anëtarësimit të Suedisë dhe Finlandës në bllok janë bërë jashtë zakonisht serioze që nga pushtimi i Rusisë.

Sipas zyrt arëve të lartë të Departamentit të Shte.tit të SHBAsë kjo çështje doli në takimin e jashtëm të NATOs të kësaj jave ku morën pjesë minis.trat e jashtëm nga Stokholmi dhe Helsinki.

Zyr tarët thanë se diskutimet nënvizojnë shka.llën në të cilën pushtimi i presi dentit rus Vladimir Putin ka shërbyer vetëm për të ri gjallëruar dhe bashkuar aleancën e NATOs pikërisht e kundërta e qëlli.meve të deklaruara të Putinit përpara fillimit të Iu ftës.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

9 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

9 months ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

9 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

9 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

9 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

9 months ago