Categories: Viral

Djali i dëshmorit: KEK-un babai im e ka çliruar prej Oshlanit në Hade, “o tbijtë e shkaut”

Patriot Brahimi, djali i dëshmorit Halim Brahimi, nuk është pranuar në pozitën si zjarrfikës në KEK, anise mori pikët e nevojshme. Në vend të tij, “u shpërblye” Albinot Bërbatovci, i cili duket i afërt me njerëz të LVV-së. Përveç kësaj, ai i ka edhe tre anëtarë të familjes të punësuar në Korporatën Energjetike të Kosovës, të cilëve, siç duket në punë do u bashkohet së shpejti edhe vetë.

Patriot Brahimi sot përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, njoftoi se nuk është pranuar në pozitën e zjarrfikësit në KEK, duke denoncuar padrejtësitë që i janë bërë.

Brahimi ka thënë se në testin me shkrim kishte marrë 70 pikë dhe pas intervistës kur ishin mbledhur pikët nga dy testet, atij në fund i kanë dalë vetëm 54.1 të tilla.

Por, siç duket në këtë pozitë e kishin të domosdoshme sistemimin e dikujt tjetër, konkretisht Albinot Bërbatovcit, i cili rezulton të jetë i afërt me LVV-në, raporton Demokracia.com.

Brahimi ka treguar se Bërbatovci ka edhe tre familjarë të punësuar në KEK. Babai i tij, Idriz Bërbatovci, punon në Burime Njerëzore, vëllai i tij Gëzim Bërbatovci punon në zyrën ligjore, ndërsa nëna e Albinotit, që tash është punësuar si zjarrfikës, punon në KEK/TCSA.

Për më tepër, Albinot Bërbatovci rezulton ta ketë mik edhe Milot Podvoricën, i cili del të jetë drejtor i zyrës ligjore në KEK. Ky i fundit rezulton të jetë edhe aktivist dhe përkrahës i LVV-së, gjë të cilën më së miri e dëshmojnë postimet e tij në Facebook, ku shihet se është simpatizant i Albin Kurtit

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago