Categories: Viral

Djali i dëshmorit që nuk u pranua në KEK, kërcënohet nga përkrahësit e LVV-së

Para disa ditësh është publikuar një shkrim për Patriot Ibrahimin i cili nuk u pranua në pozitën e zjarrëfikësit në Korporatën Energjetike të Kosovës, megjithëse ai kishte pikë të mjaftueshme.

Patriot Ibrahimi i cili është djali i dëshmorit, Halim ibrahimi nga fshati Kozhnicë në Skënderaj, ku i njejti tha se në testin me shkrim kishte marrë 70 pikë dhe pas intervistës kur ishin mbledhur pikët nga dy testet, atij në fund i kanë dalë vetëm 54.1 të tilla.

Ai tha se mashtrimi i ishte bërë në testin me intervistë fizikisht, pasi në fillim mori pikët nga testi me shkrim dhe më pas vetëm pikët në total, por, jo pikët e intervistës. Ai gjithashtu pati treguar se në vend të tij në listën e të pranuarve figuron, Albinot Bërbatovci, personi i afërt me VV-në e që përpos kësaj, Bërbatovcin nuk do ta lënë të vetëm familjarët, pasi tre antarë janë të punësuar gjithashtu në KEK.

Mirëpo Patriotit po i nxjerr telashe kjo pasi që ka filluar të marrë kërcënime.

Në profilin e tij në Facebook, ka treguar se është kërcënuar i cili edhe ka kërkuar nga Policia e Kosovës që të merren me rastin e tij.

Sic e ka publikuar Ibrahimi shihet komenti kërcënues që i është bërë, nga një faqe me fotografi të Albin Kurtit dhe me emër Bahri Berisha.

“Nisin kërcenimet e të pranuarve ne kek , por si gjithë herë duke besuar në institucionet e Kosovës: Kërkoi nga Policia e Kosovës edhe Prokuroria e Republikes së Kosovës që të merren më këtë rast” ka shkruar Patriot Ibrahimi.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago